GT Krush Tunap Pro Cycling

Ook dit seizoen is Krush Bikes weer naamgevend partner van GT Krush Tunap Pro Cycling. Wij zullen deze gerenommeerde en zeer ambitieuze UCI ploeg (welke haar wedstrijden op continentaal niveau zal rijden) met onze Krush Bikes en Infinito wielsets zo goed als mogelijk ondersteunen.

De 9 talentvolle rensters zullen hun wegwedstrijden afwerken op de Krush Aero Deluxe, een fiets die zich bij uitstek richt op prestaties. De fietsen zullen de rensters in staat stellen om hun grenzen komend seizoen verder te verleggen.

Milo van Wermeskerken van Krush Bikes is enthousiast over de samenwerking. “Wij zijn een jong, ambitieus fietsenmerk. Met een klein team doen wij er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk op maat te bedienen. Wij leveren onze klanten niet alleen een geweldige fiets die bij hen past, we stellen die ook helemaal op hun eisen af. Wij staan voor betaalbare racefietsen van topkwaliteit en zeer veel service.” 

“Aangezien wij ons vooral richten op de Nederlandse markt, is de keuze voor GT Krush Tunap Pro Cycling voor ons een heel logische. Deze samenwerking is voor ons een mooie kans om aan Nederland te laten zien waar rensters op onze fietsen toe in staat zijn en daarnaast zullen meer mensen kennis kunnen maken met onze fietsen.”

“Daarnaast spreekt de ploeg ons enorm aan. Wij zijn een bedrijf in ontwikkeling met medewerkers die elke dag het beste geven voor onze klanten en we zijn continu bezig om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Deze drive om elke dag op alle vlakken beter te worden herkennen wij zeer in GT Krush Tunap Pro Cycling. Er staat een stip op de horizon waar we allebei naartoe willen, en we gaan er alles aan doen om dat te bereiken. Onze eerste gesprekken met de ploegleiding en de rensters waren direct positief en dat goede gevoel is alleen maar sterker geworden. Iedere keer zijn wij weer trots  om “onze” rensters op onze fietsen te zien schitteren!”

Merel Hofman begint in 2020 aan haar tweede jaar op UCI-niveau. Ze heeft op trainingskamp in Spanje al heel wat kilometers gemaakt op de Krush Aero Deluxe. “Een topfiets”, is ze van mening. “Krush is nog geen merk dat iedereen kent, maar de fietsen doen niets onder voor bekendere merken. Het heeft me vooral aangenaam verrast hoe stijf de fiets is. Ik ga dan ook met veel vertrouwen het nieuwe seizoen in.”

“Als ploeg vinden we het daarnaast heel belangrijk dat merken bij ons passen. Dat geldt zeker ook voor Krush Bikes. We zijn als rensters betrokken geweest bij het proces en daarin kregen we allemaal de indruk dat Krush als bedrijf heel erg bij onze ploeg past. Ik ben heel blij met Krush aan onze zijde en ik kan niet wachten om weer heerlijk op deze geweldige fiets te gaan koersen.” 

Quinty Ton

Nienke Wasmus

Nathalie Eklund

Melissa van Neck

Melanie Klement

Marissa Baks

Daniek Hengeveld

Clara Lundmark

Zadel:
Zadel: Krush Black Hollow-Ti
Gewicht: 300 gram

Wielset:
Wielen: Infinito R4T
Naaf: Infinito Road
Spaken: Sapim cx-ray J-bend black
Nipples: DT Squorx Pro Lock
Banden: Challenge Strada Open
Gewicht: 1765 gram

Frameset:
Frame: Krush Aero
Voorvork: Krush Aero
Zadelpen: Krush Aero
Gewicht: 1750 gram

Groepset:
Shimano Ultegra Di2 R8050
– Shimano Ultegra ST-R8050 shifters
– Shimano Ultegra FC-R8000 crankstel
– Shimano Ultegra CS-R8000 / HG800 cassette
– Shimano Ultegra BR-R8010 remhoeven
– Shimano Ultegra RD-R8050 achterderailleur
– Shimano Ultegra FD-R8050 voorderailleur (aanlas)
– Shimano Ultegra HG701 ketting
– Di2 kabels EW-SD50
– Interne batterij BT-DN110
– Junction JC-41
– Junction EW-90-A
– Shimano BB-MT800
Gewicht: 2750 gram

Cockpit:
Stuur: Trivio Race Guide Aero
Stuurlint: Gel-Comfort Black
Stuurpen: DedaZero1
Gewicht: 584gram

Krush Aero Deluxe

Totaal gewicht fiets: 7149 gram