Racefiets lease

LeaseGemak en Krush Bikes introduceren: Racefiets lease

Krush Bikes & LeaseGemak slaan de handen ineen en komen met: Racefiets lease. Na de bijtellingsregeling die op 1 januari van dit jaar is ingegaan voor de zakelijke leasefiets, introduceren Krush Bikes en LeaseGemak nu dus ook een leasevorm voor de sportfietsers. Met de exclusieve samenwerking die deze 2 bedrijven met elkaar zijn aangegaan, maken zij een hoogwaardige carbon racefiets voor de sportfietser nog toegankelijker. Voor zo’n €72,00 per maand least de klant namelijk al een Krush.

Klanten hebben de mogelijkheid om zelf een Krush samen te stellen tot een maximumbedrag van €4.000,-. De leaseovereenkomst wordt voor een periode van 3 jaar aangegaan met LeaseGemak. De fiets wordt na een uitgebreide fietsmeting (aan huis) afgeleverd door Krush Bikes.

De klant least echter niet alleen de fiets, maar wordt ook op diverse vlakken ontzorgd. Met de keuze uit twee servicepakketten kiest de klant zelf hoe uitgebreid de service is die hij wil ontvangen. Aan het einde van het contract heeft de klant tevens de optie om, indien gewenst, de racefiets van LeaseGemak te kopen.

Geen onbekenden

De 2 bedrijven zijn geen onbekenden van elkaar, beiden hebben namelijk Steenwijk als uitvalsbasis. De reden: de eigenaren van Krush Bikes en LeaseGemak zijn broers van elkaar.

“Wij hebben de afgelopen jaren 2 mooie bedrijven opgericht die tot voor kort nog (letterlijk) naast elkaar bestonden. Met deze samenwerking denken we een hele mooie en interessante aanvulling op elkaar te zijn en waarmee we allebei een nieuwe groep klanten kunnen aanspreken.” vertellen Milo en Wesley van Wermeskerken.

Meer mogelijkheden

De broers denken ook al aan andere mogelijkheden. “Later zal ook de mogelijkheid om een mountainbike te leasen worden toegevoegd en wellicht dat we een racefiets en een mountainbike zelfs in één leaseovereenkomst kunnen combineren. Dan krijg de klant in de zomerperiode een racefiets tot zijn beschikking en dan ruilt hij deze in de winterperiode om voor een mountainbike. Gaaf toch?” zegt Milo.

LeaseGemak

LeaseGemak is geen onbekende in de leasewereld. Al in 2015 (dus nog ver voordat het leasen van een fiets normaal werd) ging LeaseGemak een samenwerking aan met alle ± 250 winkels van Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’ in Nederland. Sinds 2015 is het voor deze winkels dus al mogelijk om voor haar klanten leasecontracten bij LeaseGemak af te sluiten.

“Wij hebben de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan met het ontzorgen van klanten op fietsgebied. Wij hebben ons de afgelopen jaren voornamelijk gericht op de particuliere en zakelijke leasebehoefte met betrekking tot elektrische fietsen. Wij denken dat racefiets lease hier een hele mooi aanvulling op is!” stelt Wesley van Wermeskerken van LeaseGemak.

Krush Bikes

“Hoogwaardige carbon racefietsen voor iedereen toegankelijk maken, dat is wat wij sinds de oprichting van Krush Bikes nastreven en daar hebben we in deze samenwerking nu ons gezamenlijke doel van gemaakt! De klant least namelijk al een Krush vanaf  zon’n €72,00 per maand.” stelt Milo van Wermeskerken van Krush Bikes.

Ook zakelijk een racefiets leasen is mogelijk!

Op 1 januari van dit jaar is de bijtellingsregeling ingegaan.  Deze regeling heeft het zakelijk leasen van een fiets een stuk aantrekkelijker en makkelijker gemaakt. De regeling geldt, in tegenstelling tot wat veel werknemers en werkgevers denken, echter niet alleen voor elektrische fietsen. Ook een racefiets kan en mag zakelijk worden geleast!

Dit betekent dat de werknemer in het gunstigste geval slechts zo’n €4,14 per maand zou betalen voor een carbon racefiets inclusief onderhoud, verzekering en reparaties.

Meer weten?

De 2 bedrijven zullen van vrijdag 28 februari t/m zondag 1 maart gezamenlijk op Bike MOTION aanwezig zijn, waar zij hun samenwerking aan het grote publiek zullen introduceren en geïnteresseerde klanten tekst en uitleg zullen geven over de mogelijkheden van racefiets lease. Nu alvast lezen hoe het werkt? Dat kan hier!

Krush Aero

Vanaf slechts €75,69 per maand!

  Fietsmeting

  Proefrit

  Aflevering aan huis

  Vervanging van onderdelen

  Vergoeding van reparaties

  Vergoeding van schade

  Vergoeding van diefstal

  Koopoptie