Wie zijn wij?

Wij zijn anders

Onze fietsen zijn anders dan die van andere topmerken! Maar waarom?

Omdat ze beter zijn dan die van andere topmerken? Nee, onze fietsen zijn, net als die van andere (grote) merken, van topkwaliteit!

Omdat ze mooier zijn? Nee (ook al vinden wij stiekem van wel).

Omdat je op een Krush bijna vanzelf vooruit gaat? Nee, zelfs op een Krush zal je zelf hard moeten blijven trappen!

Waarom dan wel? Onze full-carbon road- en mountainbikes bieden dezelfde topkwaliteit, hetzelfde slimme design, dezelfde innovatieve technieken en zijn even licht als die van andere topmerken, maar dan wel voor een hele andere prijs! Wij maken topkwaliteit betaalbaar!

Efficiënt

Onze full carbon Krush Bikes zien er stoer uit. Ruig en dominant. Belangrijker is uiteraard de kwaliteit en sublieme betrouwbaarheid. Maar betaalbaarheid is minstens zo belangrijk. Onze fietsen kennen een uiterst gunstige prijsstelling. De kosten die wij maken zitten in de productie en de doorontwikkeling en niet in dure kantoren en hoge salariskosten. Dit maakt onze fietsen voor iedereen betaalbaar!

Contact

Als je ons belt krijg je geen keuzemenu.

Als je ons een email stuurt, krijg je gewoon direct een antwoord.

Als je langs wilt komen, parkeer je naast de deur en krijg je koffie.

Service

Met onze service proberen wij meer te zijn dan alleen een leverancier van een fiets. Zo wordt jouw fiets gratis aan huis afgeleverd. Betalen voor jouw fiets doe je pas bij ontvangst. Zo weet je zeker dat je niet betaalt voor iets dat je niet besteld hebt. Door de gratis uitgevoerde fietsmeting zorgen wij er voor dat jij goed op de fiets komt te zitten.

Betrouwbaar

Onze fietsen zijn uiterst betrouwbaar. Net als wijzelf. De kwaliteit van het materiaal en onze service zijn de pijlers onder Krush. Wij doen er alles aan om teleurstellingen te voorkomen en jou te laten genieten van jouw nieuwe Krush! De filosofie van Krush is dan ook om de perfecte combinatie tussen kwaliteit en betaalbaarheid te vinden. 

Om onze fietsen betaalbaar te maken en te houden, kiezen wij ervoor om geen volledige design-afdeling in dienst te nemen., om onze frames en onderdelen te ontwerpen. Wij maken gebruik van zogenaamde ‘open moulds’. Een open mould is een mal die wij als fabrikant mogen gebruiken om onze full-carbon frames mee te produceren.

Om de kwaliteit te waarborgen en om onze fietsen op de Nederlandse markt aan te kunnen en mogen bieden, zijn wij verplicht om deze uitvoerig te testen. Wij bezoeken onze fabrikanten dan ook jaarlijks. Daarnaast beschikken wij ook over UCI goedgekeurde frames.

Dealers

Om onze kosten laag te houden en de marges aan de klant te gunnen focussen wij ons op de webshop. Wil je onze fietsen wel eerst zien kan dat uiteraard op één van onderstaande adressen, voor een testrit is een afspraak wel gewenst zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de juiste fiets ook beschikbaar is.

Krush Bikes
Oosterstraat 39
8331HB Steenwijk

&

Martijn’s Race & MTB shop
Tukseweg 131
8334RT Tuk
www.martijnracemtb.nl